Размазващо техно парти този петък в клуб Комикс

В случай, че сте във Варна този петък, няма как да пропуснете партито на сезона, специално за феновете на техно-минимал-хаус.На 16 октомври посетителите на клуба ще станат свидетели на грандиозния сблъсък между момчета от Renesanz - Balthazar и Jack

2009-10-16 12:51:32
Размазващо техно парти този петък в клуб Комикс
В случай, че сте във Варна този петък, няма как да пропуснете партито на сезона, специално за феновете на техно-минимал-хаус.На 16 октомври посетителите на клуба ще станат свидетели на грандиозния сблъсък между момчета от Renesanz - Balthazar и Jack Rock и техно тандема Ultra359 – DJ Smurf и Miss Lidiya.

Очаква се съвместната им първа изява да остави трайни спомени след себе си и да задоволи напълно очакванията на „избухващите”.

От месец юни Miss Lidiya е горда носителка на официалния приз за най-добра жена диджей за Югоизточна Европа, която грабна наградите на SEEME.Дали ще я видим в стихията й заедно със звезди от ранга на на Adam Beyer, Umek и Carola или пък ще направи поредното си разтърсващо парти в столичния клуб Ескейп...?!

Съучастникът й Смърфа от Метраполис напоследък е силно натоварен покрай организацията на „мега” събитията Метрополис, които вдигат все по-високо и по-високо летвата и направляват в правилната насока, развиваща се българска електронна парти индустрия.

Любимото на техно феновете дуо Ultra359 още пази спомени за случилото се на фестивала HARD LOVE, въпреки че официално са свалили бийтовете в минута, тяхна запазена марка е и ще продължи да бъде Техното!
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия